Mini Hotdogs Met Chipolataworstjes
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Mini hotdogs met chipolataworstjes

Hotdogs: een echte klassieker. Wij maken een kleine variant, perfect voor bij de gourmet of als borrelhapje! We geven het klassieke recept een twist met een zoet broodje met gepekelde witte kool, chipolataworstjes, een zelfgemaakte hotdogsaus en crunchy tortillachips!

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept mini hotdogs met chipolataworstjes

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de witte kool fijn en meng deze met zout. Meng het geheel goed door elkaar met je handen. Laat 10 min. staan zodat de witte kool wat zachter wordt.
2
Verwarm de zonnebloemolie ongeveer 1 min. op laag vuur. Voeg het kerriepoeder toe en roer door. Door de olie kort te verwarmen trekt de smaak van het kerriepoeder beter in de olie.
3
Snijd de dille fijn. Meng voor de saus de mayonaise, 2 el van de kerrieolie, mosterd en de dille goed door elkaar en zet apart.
4
Snijd de melkbroodjes aan de bovenkant over de lengte in. Bak deze 3 min. in het midden van de voorverwarmde oven.
5
Bak de chipolataworstjes gaar in een koekenpan of op een gourmetstelsel. Snijd de bosui in ringetjes en verkruimel de tortillachips.
6
Beleg de broodjes met wat witte kool. Leg een chipolataworstje op de witte kool, gevolgd door 3 schijfjes augurk. Verdeel de hotdogsaus en ketchup over de hotdog en top af met bosui en de verkruimelde tortillachips.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Mosterd
  • Ei
  • Gluten
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?