Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de witte kool fijn en meng deze met zout. Meng het geheel goed door elkaar met je handen. Laat 10 min. staan zodat de witte kool wat zachter wordt.
2
Verwarm de zonnebloemolie ongeveer 1 min. op laag vuur. Voeg het kerriepoeder toe en roer door. Door de olie kort te verwarmen trekt de smaak van het kerriepoeder beter in de olie.
3
Snijd de dille fijn. Meng voor de saus de mayonaise, 2 el van de kerrieolie, mosterd en de dille goed door elkaar en zet apart.
4
Snijd de melkbroodjes aan de bovenkant over de lengte in. Bak deze 3 min. in het midden van de voorverwarmde oven.
5
Bak de chipolataworstjes gaar in een koekenpan of op een gourmetstelsel. Snijd de bosui in ringetjes en verkruimel de tortillachips.
6
Beleg de broodjes met wat witte kool. Leg een chipolataworstje op de witte kool, gevolgd door 3 schijfjes augurk. Verdeel de hotdogsaus en ketchup over de hotdog en top af met bosui en de verkruimelde tortillachips.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.