Mini-pizza’s met zeevruchten
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Mini-pizza’s met zeevruchten

Deze overheerlijke mini-pizza’s met zeevruchten zijn een echte guilty pleasure voor de visliefhebbers. Lekker als tussendoortje of bij de borrel. Liever vegetarisch? Geen probleem, je kunt eindeloos variëren met de toppings. Vervang bijvoorbeeld de zeevruchten voor artisjokharten.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

6 stuks
Ingrediënten

Recept mini-pizza’s met zeevruchten

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het pizzadeeg uit en haal hier 6 rondjes uit. Dit kan gemakkelijk met een ronde uitsteker of gebruik hiervoor een leeg blik.
2
Pel en snipper de knoflook. Meng de knoflook en oregano met de gezeefde tomaten. Breng op smaak met peper en zout.
3
Besmeer alle pizza’s met de tomatensaus. Verdeel de geraspte kaas, zeevruchten en olijven over de pizza’s.
4
Bak de mini-pizza’s ca. 15 min. tot ze goudbruin zijn en de kaas gesmolten is. Garneer tot slot met wat rucola.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Weekdieren
  • Schaaldieren
  • Sulfiet
  • Vis
  • Ei
  • Gluten
  • Soja
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via