Naanpizza Met Broccoli En Mozzarella
Niveau
Gemiddeld
Tijd
8 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Naanpizza met broccoli en mozzarella

Naanpizza; heb jij dit al wel eens geprobeerd? Wij maken onze naanpizza vegetarisch met broccoli, mozzarella en olijven, maar je kunt ‘m natuurlijk beleggen met al jouw lievelingstoppings!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept naanpizza met broccoli en mozzarella

Kookmodus
Bereidingstijd
8 min
Wachttijd
7 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel de tomatensaus over de ongebakken naanbroden. Snijd de broccoli in klein roosjes en de mozzarella in blokjes. Laat de olijven uitlekken.
2
Verdeel de mozzarella, olijven en broccoli over de tomatensaus en breng de naanpizza’s op smaak met peper en zout.
3
Plaats de naanpizza’s in het midden van de oven en bak gedurende 7 min. en serveer warm.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Noten
  • Soja
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via