Naanpizza Met Broccoli En Mozzarella
Niveau
Gemiddeld
Tijd
8 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Naanpizza met broccoli en mozzarella

Naanpizza; heb jij dit al wel eens geprobeerd? Wij maken onze naanpizza vegetarisch met broccoli, mozzarella en olijven, maar je kunt ‘m natuurlijk beleggen met al jouw lievelingstoppings!

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept naanpizza met broccoli en mozzarella

Bereidingstijd
8 min
Wachttijd
7 min
Totale tijd
15 min
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel de tomatensaus over de ongebakken naanbroden. Snijd de broccoli in klein roosjes en de mozzarella in blokjes. Laat de olijven uitlekken.
2
Verdeel de mozzarella, olijven en broccoli over de tomatensaus en breng de naanpizza’s op smaak met peper en zout.
3
Plaats de naanpizza’s in het midden van de oven en bak gedurende 7 min. en serveer warm.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Soja
  • Gluten
  • Noten
  • Pinda
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via