WSB Napoli Naanpizza Met Nectarine En Prosciutto 2
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Naanpizza met nectarine en prosciutto

Met de Napoli kruiden, zoete nectarines en hartige prosciutto heb je zeker een smaakvol zomers gerecht! De naanpizza is lekker om te serveren bij de borrel, maar het is ook zeker geschikt als lichte maaltijd op een warme zomeravond. 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Naanpizza met nectarine en prosciutto

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de nectarines, verwijder de pit en snijd in parten. Meng ½ van de Verstegen WSB Napoli met de ricotta. Halveer de mini mozzarella.
2
Verdeel de ricotta over de naanbroden en beleg met de nectarines en mini mozzarella. Leg de naanpizza op een met bakpapier beklede bakplaat en bak deze 10 min. in de oven.
3
Pel en snijd ondertussen de rode ui in dunne ringen met de mandoline of kaasschaaf. Marineer de rode ui 10 min. in de witte wijnazijn.
4
Haal de plakken prosciutto los en verdeel deze over de naanpizza. Leg de gemarineerde rode ui op de naanpizza en garneer met de overige Verstegen WSB Napoli.

Variatietip: vervang het naanbrood door een glutenvrije pizzabodem wanneer het pizza recept glutenvrij moet zijn. Bak deze in de oven af volgens de beschrijving met de ricotta, nectarines en mini mozzarella. 

Tip: het is beter om niet te veel zout te gebruiken. Proef eerst voordat je zout toevoegt. Met kruiden en specerijen is je gerecht vaak al heerlijk op smaak! 

Dit bericht kan gesponsorde content bevatten. 

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via