Naan Pizza Met Tonijn
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Naan pizza met tonijn

Op zoek naar een snelle maaltijd voor een drukke doordeweekse dag? Ga dan voor naan pizza met tonijn! Deze smaakvolle twist op de klassieke pizza is heerlijk van smaak. De krokante naanbodem, tonijn en gesmolten mozzarella zorgen voor een perfecte smaakcombinatie.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Naan pizza met tonijn

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
12 min
Totale tijd
22 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de mini naanbroden op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met tomatensaus. Bestrooi met oregano en breng op smaak met peper en zout.
2
Pel en snijd de rode ui in dunne ringen en verdeel deze over de naanbroden. Verdeel de tonijn, zwarte olijven en kappertjes over de pizza’s. Rasp de mozzarella en verdeel over de naanbroden. Bak de naan pizza’s 10-12 min. in de oven tot de kaas gesmolten is.
3
Hak ondertussen de peterselie grof. Garneer de naan pizza’s met de peterselie en serveer.

Een verrassende twist op de klassieke pizza

Naan pizza is een snelle en smaakvolle variant op een klassiek pizza recept. Door naanbrood als pizzabodem te gebruiken, krijg je een heerlijke knapperige, maar toch zachte basis die perfect past bij verschillende toppings. Het is een ideale oplossing voor een snelle maaltijd en biedt eindeloze variatiemogelijkheden.

Waarom naan pizza zo verrassend is

Wat naan pizza zo uniek maakt, is de combinatie van de luchtige structuur van naanbrood en de hartige smaken van pizza. In tegenstelling tot een traditionele pizzabodem hoef je geen deeg te kneden en te laten rijzen. Met kant-en-klaar naanbrood zet je in een handomdraai een heerlijke pizza op tafel. Bovendien heeft naan van zichzelf een licht boterige smaak, wat zorgt voor een extra rijke bite. Je kan ook gemakkelijk zelf naanbrood maken.

Lekkere varianten van naan pizza

Met naan pizza kun je eindeloos variëren en verschillende smaakcombinaties creëren. Een klassieker is de Margherita naan pizza, met een eenvoudige maar heerlijke topping van tomatensaus, mozzarella en verse basilicum. Voor een Mediterrane twist kun je kiezen voor een naan pizza met feta, olijven, tomaat en rucola. Liefhebbers van BBQ-smaak kunnen genieten van een BBQ chicken naan pizza, met gegrilde kip, barbecuesaus en rode ui. Als je een vegetarische optie wilt, is de vegetarische naan pizza met geitenkaas, walnoten, honing en rucola een perfecte keuze. Dit recept van naan met perzik en balsamico is ook heerlijk om te proberen. Of de all time favorite naan met honing halloumi, granaatappelpitjes en crispy chili olie. Iets verrassend proberen? Ga dan voor naanbrood met saté van kip, taugé, komkommer en gekookte eitjes. Door naanbrood als basis te gebruiken, krijgt pizza een verrassende twist die zowel snel als smaakvol is. Perfect voor een doordeweekse avond of een gezellige borrel!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Noten
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via