OSB Omelet Okonomiyaki Met Spek (2)
Niveau
Beginner
Tijd
25 min

Okonomiyaki met spek

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Snijd de kool zeer fijn en de bosui in ringen. Kluts de eieren met bouillon, bloem, ½ van de Verstegen Original classic blend voor omelet, sesamolie, kool en ½ van de bosui tot een dik beslag.
2
Verhit ¼ van de zonnebloemolie in een pan en schenk ¼ van het beslag in de pan. Bak de Okonomiyaki tot de onderkant mooi goudbruin is. Leg ¼ van de plakken ontbijtspek op de bovenkant en draai om. Bak tot de spek krokant is en de Okonomiyaki gaar is. Haal uit de pan en leg op een bord. Herhaal dit 3 keer met het overige beslag.
3
Meng voor de saus de tomatenketchup, mosterd, sojasaus en chilisaus. Verdeel de saus in strepen over de Okonomiyaki.
4
Draai de Okonomiyaki een kwartslag en maak ook strepen met de mayonaise. Garneer met de overige bosui en Verstegen Original classic blend voor omelet.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Mosterd
  • Selderij
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Cuisine
Japans
Soort
Ei
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via