Deze leftover pasta frittata is dé oplossing voor restjes pasta. Met worstjes, paprika en mozzarella wordt het een stevig en smaakvol gerecht dat zo uit de oven op tafel mag. Ideaal voor een snelle avondmaaltijd, en niemand zal merken dat het van restjes is gemaakt.
Benieuwd naar nog meer tips & tricks om te koken met restjes? Samen met Too Good To Go laten we zien hoe!
Samen met Too Good To Go slaat Eatertainment de handen ineen! Wanneer je een Too Good To Go Verrassingspakket redt, weet je nooit wat er precies in zit, maar met de juiste inspiratie tover je er zeker iets lekkers mee op tafel. We helpen je graag op weg om zo te leren koken met restjes!
Heb je gisteren gekookt, maar nog allerlei ingrediënten over? Verwerk het in een frittata! Een frittata is een Italiaans gerecht dat wordt gemaakt van losgeklopte eieren, gemengd met groenten, vlees, vis of andere (vaak overgebleven) ingrediënten. Vervolgens wordt het gebakken in een pan of als een ovenschotel in de oven. Het is eigenlijk een goedgevulde omelet, maar dan geschikt voor het avondeten. Je kan een frittata warm serveren met bijvoorbeeld wat salade ernaast voor een frisse tegenhanger, maar je kan het ook koud serveren voor bij de borrel. Genoeg opties dus!
Met deze leftover pasta frittata verwerk je restjes gekookte pasta in de frittata. Hierdoor wordt de frittata goedgevuld en dankzij de toevoeging van Italiaanse worstjes, knapperige paprika en romige mozzarella krijgt het een stevige bite. Liever iets met vis proberen? Ga voor deze frittata met gerookte zalm. Dit gezonde recept zit bomvol eiwitten en kun je zowel voor de lunch als voor het diner serveren. Liever een vegetarisch recept? Ga dan voor deze aardappel-pompoenfrittata met Taleggio. Ontzettend lekker, goedgevuld dankzij de aardappelen en flespompoen en de Taleggio en walnoten geven een heerlijke twist aan het gerecht.
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment