Snijd de kool zeer fijn en de bosui in ringen. Kluts de eieren met bouillon, bloem, ½ van de Verstegen World Spice Meal Omelet, sesamolie, kool en ½ van de bosui tot een dik beslag.
2
Verhit ¼ van de zonnebloemolie in een pan en schenk ¼ van het beslag in de pan. Bak de Okonomiyaki tot de onderkant mooi goudbruin is. Leg ¼ van de plakken ontbijtspek op de bovenkant en draai om. Bak tot de spek krokant is en de Okonomiyaki gaar is. Haal uit de pan en leg op een bord. Herhaal dit 3 keer met het overige beslag.
3
Meng voor de saus de tomatenketchup, mosterd, sojasaus en chilisaus. Verdeel de saus in strepen over de Okonomiyaki.
4
Draai de Okonomiyaki een kwartslag en maak ook strepen met de mayonaise. Garneer met de overige bosui en Verstegen World Spice Meal Omelet.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.