Spinazie eieromelet met cottage cheese
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Spinazie eieromelet met cottage cheese

Wil je eens iets anders voor de lunch? Ga aan de slag met deze spinazie eieromelet! De licht bittere spinazie, smaakvolle zalm, romige cottage cheese en het vleugje dille zorgen voor een smaakexplosie bij iedere hap.  

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Spinazie eieromelet met cottage cheese

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Mix de eieren, slagroom, Verstegen Zwarte Peper, Verstegen Zeezout, ½ van de spinazie en ¾ van de Verstegen Dille tot een geheel met de staafmixer.
2
Halveer de cherrytomaten en hak de warm gerookte zalm in grove stukken.
3
Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur en bak ¼ van het omelet beslag tot een wrap. Herhaal dit tot al het beslag op is.
4
Verdeel de cottage cheese, overige spinazie, cherrytomaten en warm gerookte zalm over de spinazie eieromeletten.
5
Garneer de spinazie eieromeletten met de overige Verstegen Dille en rol op. Steek een prikker in de spinazie omelet om deze bij elkaar te houden.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via