Pancetta en paddenstoelen frittata met boerenkool
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min

Paddenstoelen frittata met boerenkool en pancetta

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Benodigdheden
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Klop de eieren los in een mengkom. Rasp de Parmezaanse kaas er boven, meng door elkaar en breng royaal op smaak met peper en zout. Roer vervolgens de boerenkool door het eimengsel.
2
Snijd de pancetta in blokjes en bak in een droge koekenpan krokant. Laat ze vervolgens uitlekken op een stukje keukenpapier.
3
Pel en snipper de ui en knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan die geschikt is voor ovengebruik, voeg de ui en knoflook toe en bak in 4-5 min. op laag vuur goudbruin.
4
Snijd de paddenstoelen in stukken en bak in de koekenpan, voeg de pancetta blokjes toe en schenk het eimengsel erbij. Laat het geheel op laag vuur in 3 min. stollen. Zet de pan in de oven wanneer de randjes gestold zijn en bak de frittata in 8 min. gaar.
5
Snijd de frittata in stukken, garneer met rucola en serveer de pesto erbij.
Wijntip van Yves

Chardonnay

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Soort
Ei
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via