Pinda Bowl
Niveau
Gemiddeld
Tijd
45 min

Pinda bowl

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
45 min
1
Verwarm de oven voor op 210°C. Snijd de tofu in blokjes. Meng de tofublokjes met de sojasaus, srirachasaus, honing en sesamolie. Bestrooi vervolgens met maïzena en leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat in het midden van de oven. Laat de tofublokjes in 15 min krokant bakken, draai de blokjes om en bak de andere kant in 6 min krokant.
2
Kook de quinoa in water met wat zout in 10 min gaar. Snijd de komkommer in blokjes en maak met een dunschiller van de wortel slierten. Kook de broccoliroosjes in 5 min beetgaar en de eieren 6 min. Verwarm de pindasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verdeel de quinoa, komkommer, broccoli, wortelslierten, taugé en gebakken tofu over twee borden en top het af met warme pindasaus, een warm ei door midden gesneden. Serveer met kroepoek.
4
Zin in pittig? Snijd een rode peper in ringetjes en garneer.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Soja
  • Pinda
  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Bowls
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via