Print opties

Sluiten

Pinda bowl

Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 210°C. Snijd de tofu in blokjes. Meng de tofublokjes met de sojasaus, srirachasaus, honing en sesamolie. Bestrooi vervolgens met maïzena en leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat in het midden van de oven. Laat de tofublokjes in 15 min krokant bakken, draai de blokjes om en bak de andere kant in 6 min krokant.
2
Kook de quinoa in water met wat zout in 10 min gaar. Snijd de komkommer in blokjes en maak met een dunschiller van de wortel slierten. Kook de broccoliroosjes in 5 min beetgaar en de eieren 6 min. Verwarm de pindasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verdeel de quinoa, komkommer, broccoli, wortelslierten, taugé en gebakken tofu over twee borden en top het af met warme pindasaus, een warm ei door midden gesneden. Serveer met kroepoek.
4
Zin in pittig? Snijd een rode peper in ringetjes en garneer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.