Regenboog Groentespiezen Van De Barbecue
Niveau
Beginner
Tijd
5 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Regenboog-groentespiezen van de barbecue

Wist je dat je hartstikke goed kunt barbecueën met groente? Wij bewijzen het graag met deze heerlijke regenboog-groentespiezen. Door de satéprikkers vooraf in water te weken voorkom je dat deze op de barbecue verbranden.

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept regenboog-groentespiezen van de barbecue

Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
30 min
1
Snijd de paprika’s en courgette in stukken. Doe alle groenten met de marinade in een plastic zak en laat 20 minuten marineren.
2
Week de satéprikkers in water en rijg de groenten eraan. Barbecue de spiesen op middelhoog vuur op de barbecue tot de groenten mooi gaar zijn. Smeer met een kwastje regelmatig in met de overgebleven marinade. Tip: gebruik de overgebleven courgette rauw in een frisse groene salade.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via