rigatoni pasta
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Rigatoni pasta met chorizo en gehakt

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Schil de bleekselderij en winterpeen en sijd in blokjes van 1 cm. Verwijder het vel van de chorizo en snijd deze in plakjes van een halve cm dik. Verwijder de blaadjes van de peterselie en hak deze fijn.
2
Breng water aan de kook in een ruime pan en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verwarm ondertussen een pan met de olijfolie en bak hier de chorizo en het gehakt in gedurende 4 min. tot het gehakt goudbruin gekleurd is. Voeg de winterpeen en bleekselderij toe en bak dit nog 4 min. mee.
4
Giet de tomatenblokjes bij het gehakt en roer dit samen met de tabasco door de saus. Zet het vuur laag en roer het zout, de pasta en de helft van de platte peterselie door de saus.
5
Serveer de pasta en garneer met de overige peterselie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Selderij
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Pasta
Vlees
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via