Print opties

Sluiten

Rigatoni pasta met chorizo en gehakt

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Volledig recept bekijken
1
Schil de bleekselderij en winterpeen en sijd in blokjes van 1 cm. Verwijder het vel van de chorizo en snijd deze in plakjes van een halve cm dik. Verwijder de blaadjes van de peterselie en hak deze fijn.
2
Breng water aan de kook in een ruime pan en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verwarm ondertussen een pan met de olijfolie en bak hier de chorizo en het gehakt in gedurende 4 min. tot het gehakt goudbruin gekleurd is. Voeg de winterpeen en bleekselderij toe en bak dit nog 4 min. mee.
4
Giet de tomatenblokjes bij het gehakt en roer dit samen met de tabasco door de saus. Zet het vuur laag en roer het zout, de pasta en de helft van de platte peterselie door de saus.
5
Serveer de pasta en garneer met de overige peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.