Ingrediënten

2 personen
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Snijd de aubergine in partjes. Hak de sjalot fijn. Verhit de helft van de zonnebloemolie in een diepe koekenpan en bak de aubergine in ca. 4-5 min. rondom bruin. Haal de aubergine uit de pan en leg op een bord.
2
Verhit de overgebleven olie in de koekenpan en bak de sjalot op laag vuur in 2 min. goudbruin. Voeg de rode currypasta toe en bak ca. 1-2 min. mee tot de pasta heerlijk begint te ruiken.
3
Voeg de aubergine toe samen met de tomatenblokjes en kokosmelk. Meng het geheel, breng aan de kook en laat 10 min. inkoken. Roerbak de spinazie door de curry tot deze begint te slinken. Voeg vervolgens de vissaus, sap van de limoen en de chilivlokken door de curry. Breng op smaak met peper en zout.
4
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
5
Snijd de kabeljauw in stukken van 2 tot 3 cm en voeg toe aan de curry. Kook in ca. 4-5 min. gaar tot de vis uit elkaar valt.
6
Hak ondertussen de koriander en basilicumblaadjes grof en garneer de curry royaal met de verse kruiden. Serveer met de rijst.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Onbekend
Tine
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Thais
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vlees
Soort
Curry
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via