Kneed & Klaar Gemakballen Indisch Gekruid Gemakballen In Indische Saus 02
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Gemakballen in Indische saus

Deze kruidige gemakballen worden gegaard in de Indische saus waardoor de smaak nog meer versterkt wordt. Het resultaat? Een perfecte balans tussen zoet én pittig. Serveer er wat rijst bij en maak een smaakvolle reis door de Indische keuken. 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Gemakballen in Indische saus

Kookmodus
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Verwijder de zaden uit de rode peper en snijd in dunne ringen. Snijd de paksoi in repen van 2 cm. Pel en snijd de ui fijn.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
3
Bereid de Verstegen Kneed & Klaar Gemaktballen Indisch gekruid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm een pan met de zonnebloemolie en bak de gemakballen rondom bruin. Voeg de rode peper, Verstegen Komijnzaad (gemalen), Verstegen Kurkuma (gemalen), Verstegen Paprikapoeder (mild), Verstegen Gember (gemalen) en ui toe en bak 4 min.
4
Voeg de paksoi toe en blus af met de kokosmelk. Breng aan de kook en breng op smaak met Verstegen Zwarte peper en Verstegen Zeezout.
5
Snijd ondertussen de komkommer in plakken en marineer in de witte wijnazijn.
6
Verdeel de rijst over de borden, schep de Indische gemakballen curry over de rijst, garneer met de komkommer en serveer.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via