Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Haal de vis uit de verpakking en leg in het midden van een grote plank.
2
Bak het brood zoals aangegeven op de verpakking. Gril eventueel na het bakken even in een grillpan met knoflookolie voor extra knapperigheid en smaak.
3
Snijd de avocado in plakken. Snijd de radijsjes doormidden. Snijd de limoen en citroen in partjes.
4
Serveer de mini augurken, zeewiersalade en kapperappeltjes in aparte schaaltjes. Verdeel het brood, avocado, radijs, citroen en limoen en overige ingrediënten over de plank. Tip: Vul de borrelplank aan met flatbread en crackers

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Vis
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Mosterd
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Voor- & tussengerechten
Cuisine
Aziatisch
Japans
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via