Seacuterie Borrelplank
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Seacuterie borrelplank

Zin in een uitgebreide borrelplank? Ga dan eens voor een charcuterie maar dan met vis, een seacuterie! De gerookte smaak van de smoked Dutch Yellowtail is heerlijk op een stukje brood. Combineer met kruidenkaas, avocado, augurkjes en zeewiersalade voor de complete smaaksensatie.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept seacuterie borrelplank

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Haal de vis uit de verpakking en leg in het midden van een grote plank.
2
Bak het brood zoals aangegeven op de verpakking. Gril eventueel na het bakken even in een grillpan met knoflookolie voor extra knapperigheid en smaak.
3
Snijd de avocado in plakken. Snijd de radijsjes doormidden. Snijd de limoen en citroen in partjes.
4
Serveer de mini augurken, zeewiersalade en kapperappeltjes in aparte schaaltjes. Verdeel het brood, avocado, radijs, citroen en limoen en overige ingrediënten over de plank. Tip: Vul de borrelplank aan met flatbread en crackers

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Vis
  • Gluten
  • Sulfiet
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?