Print opties

Sluiten

Springrolls met garnalen en mango

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en spoel af met koud water. Meng de ketjap en limoensap door de mihoen en zet apart.
2
Schil en ontpit de mango en avocado en snijd in reepjes. Snijd de koriander fijn en scheur de bladeren sla in kleine stukken.
3
Leg een rijstvel op een groot bord. Dep het rijstvel met een natte theedoek aan beide kanten vochtig. Maak het vel nat genoeg om stevig op te rollen, maar let op: maak het niet te nat, dan breekt het.
4
Plaats in het midden van het rijstvel een blad sla met daarin wat mihoen, gevolgd door mango, avocado en koriander. Vouw eerst de zijkanten naar binnen en rol de springroll dan voor de helft op. Leg er nog wat garnalen tussen en rol helemaal op. Herhaal dit met de rest van de rijstvellen.
5
Serveer met sesamzaad en chilisaus.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.