Stamppot Met Waterkers Geitenkaas En Rundervink
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Stamppot met waterkers, geitenkaas en rundervink

Een heerlijke Hollandse stamppot, maar dan met een zomerse twist. De waterkers heeft een mosterdachtige smaak en is in de lente het lekkerst qua smaak. Bovendien is de groene groente zowel rauw als gekookt te eten, lekker veelzijdig dus!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept stamppot met waterkers, geitenkaas en rundervink

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Verhit de boter in een pan en bak op laag vuur de rundervinken gaar en goudbruin in ongeveer 20 min. Keer ze tijdens het braden regelmatig om.
2
Verwijder de dikke takjes van de waterkers en snijd eventueel in kleinere stukken.
3
Bereid de aardappelpuree volgens de instructies op de verpakking. Roer de waterkers en de geitenkaas door de puree. Houd wat geitenkaas apart ter garnering.
4
Bereid de pepersaus volgens de instructies op de verpakking.
5
Serveer de stamppot met de rundervinken, de pepersaus en wat geitenkaas.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Selderij
  • Sulfiet
  • Ei
  • Gluten
  • Soja
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Soort
Stamppot
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via