Dit vegetarische recept brengt je helemaal in de herfstsferen dankzij ingrediënten als pompoen en knolselderij. Voeg daar nog verwarmende specerijen als kaneel en gember aan toe en deze herfststamppot is compleet! De pompoenstamppot maken we af met Gemakballen voor een vegetarisch resultaat.
Variatietip: dit gerecht kan je gemakkelijk vegan maken door de crème fraîche en ongezouten roomboter te vervangen door plantaardige varianten.
Met pompoen tover je een stamppot gemakkelijk om tot een koolhydraatarm recept! Je vervangt de aardappelen namelijk door pompoen en/of knolselderij. Je krijgt op deze manier ook gelijk extra groenten binnen. Zo is deze koolhydraatarme pompoenstamp met chorizo heerlijk én ideaal wanneer je wat minder koolhydraten wil binnenkrijgen. Of wat dacht je van deze pompoenstamppot met rundersaucijs? Vergeet de geroosterde pompoenstamppot met gemakballen niet. Alle recepten zijn ontzettend lekker van smaak en ook makkelijk om te maken!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment