

Stamppot, maar dan met een pittige Aziatische twist. Deze variant krijgt extra smaak door de crispy chili olie, knoflook, ketjap en overgebleven groenten zoals paksoi en edamame. Maar dit kan natuurlijk ook met andere Aziatische groenten die je nog in de koelkast hebt liggen. Met de gehaktballen van gisteren maken we heerlijke sticky Koreaanse gehaktballen! Een originele manier om restjes te verwerken in een heerlijke maaltijd.
Benieuwd naar nog meer tips & tricks om te koken met restjes? Samen met Too Good To Go laten we zien hoe!

Samen met Too Good To Go slaat Eatertainment de handen ineen! Wanneer je een Too Good To Go Verrassingspakket redt, weet je nooit wat er precies in zit, maar met de juiste inspiratie tover je er zeker iets lekkers mee op tafel. We helpen je graag op weg om zo te leren koken met restjes!
Met de opmars van de Koreaanse keuken vind je steeds meer heerlijke Koreaanse recepten op Eatertainment. Van een klassieke kimchi en malse bibimbap tot een romig pasta recept met een Koreaanse twist, de keuze is reuze. Zo gaan we in dit stamppot recept voor een Koreaanse touch met sticky Koreaanse gehaktballen én maken we de stamppot met crispy chili olie en ketjap. Het resultaat? Een smeuïge stamppot met een spicy twist. Een ander heerlijk gerecht met een twist is deze eenpans gochujang gnocchi. We combineren de Italiaanse keuken met de Koreaanse, met als resultaat zachte gnocchi met een smaakvolle gochujang saus. Liever een klassieker? Wij zijn dol op deze Korean fried chicken burger. De krokante kip in combinatie met een zacht spiegeleitje, frisse koolmix salade en hamburgerbroodje is er eentje voor in de boeken. Benieuwd naar al onze Koreaanse recepten? Je checkt ze allemaal op Eatertainment!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment