Toast Met Guacamole En Ei
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Toast met guacamole en ei

Inspiratie nodig voor de lunch of het ontbijt? Deze toast staat binnen no-time op tafel en is een plaatje op je bord. De guacamole heeft een lekkere twist door de toevoeging van ricotta en een extra pitje door de chilivlokken. Ideaal als snelle thuiswerklunch of uitgebreid ontbijt in het weekend.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept toast met guacamole en ei

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Verhit de olijfolie in een pan en grill het brood aan beide kanten met peper en zout naar smaak.
2
Prak voor de guacamole de avocado en meng de ricotta, het citroensap en peper en zout naar smaak er doorheen.
3
Breek de eieren in een pan en bak tot spiegeleieren. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verdeel de guacamole over de boterhammen en leg hier een eitje bovenop. Top af met chilivlokken en fijngehakte peterselie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Ei
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via