Varkenshaasmedaillons Met Zongedroogde Tomaat Champignons En Tagliatelle Met Kaassaus
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Varkenshaasmedaillons met zongedroogde tomaat, champignons en tagliatelle met kaassaus van Van der Valk

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 160 graden. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Bestrooi de varkenshaas met peper en zout en bak op hoog vuur om en om tot het vlees dichtgeschroeid is. Gaar vervolgens in de voorverwarmde oven gedurende 10 minuten.
3
Voor de kaassaus voeg de kookroom, roomkaas en de gesneden teentjes knoflook in een steelpannetje. Breng dit vervolgens rustig aan de kook. Als het geheel kookt op laag vuur, 4 minuten laten staan totdat de saus de gewenste dikte heeft bereikt.
4
Snijd de champignons in plakjes. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en doe dit met de olijfolie, spekjes en de champignons in een pan en bak de champignons bruin. Doe de tagliatelle erbij en bak dit nog even mee in de pan.
5
Leg de tagliatelle met de champignons, spekjes en de zongedroogde tomaat op een bord. Leg de varkenshaasmedaillons erover en top het geheel af met de kaassaus. Garneer eventueel met bieslook.