Vegan scrambled ‘eggs’ van tofu met kurkuma en kerrie
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Vegan scrambled ‘eggs’ van tofu met kurkuma en kerrie

Toch je dag starten met scrambled eggs als ontbijt wanneer je veganistisch eet? Dat kan! Deze vegan scrambled ‘eggs’ zijn gemaakt van tofu met kurkuma en kerrie. Natuurlijk geen echt ei, maar wel een volwaardige vervanger! Wij serveren de tofu op volkoren bruin brood.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept vegan scrambled ‘eggs’ van tofu met kurkuma en kerrie

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
Kookmodus
1
Dep de tofu droog met keukenpapier en snijd in grove blokken.
2
Verhit olijfolie in een pan en bak hierin de tofu gedurende 5 tot 10 min. Voeg kurkuma, kerrie, peper en zout toe en roer door met de spatel.
3
Halveer de tomaatjes en bak deze als laatste kort mee. Snipper ondertussen de lente-ui en bieslook.
4
Serveer de scrambled ‘eggs’ van tofu op bruin volkoren brood en garneer met de lente ui en bieslook.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?