Vegan scrambled ‘eggs’ van tofu met kurkuma en kerrie
Niveau
Beginner
Tijd
10 min

Vegan scrambled ‘eggs’ van tofu met kurkuma en kerrie

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Dep de tofu droog met keukenpapier en snijd in grove blokken.
2
Verhit olijfolie in een pan en bak hierin de tofu gedurende 5 tot 10 min. Voeg kurkuma, kerrie, peper en zout toe en roer door met de spatel.
3
Halveer de tomaatjes en bak deze als laatste kort mee. Snipper ondertussen de lente-ui en bieslook.
4
Serveer de scrambled ‘eggs’ van tofu op bruin volkoren brood en garneer met de lente ui en bieslook.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Ontbijt
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Ei
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan

Gemaakt door Eatertainment

Delen via