In dit gerecht geven wij een vegetarische twist aan bao buns rendang met Indische koolsalade. De riblappen zijn vervangen door pulled oats met allerlei lekkere smaakmakers, waardoor het gerecht ook nog eens snel klaar is. De gestoomde broodjes kun je bij de toko kopen.
Bekijk ook de vleesvariant van dit recept. Bao buns met rendang gemaakt van riblappen vindt je hier.
Een must voor iedere wijnliefhebbers: de Gewürztraminer van Armand Schreyer, een wijn met een verbazingwekkende complexiteit aan aroma’s. Wanneer je de wijn inschenkt, ruik je de geuren van mango, bloemen en lychee. Heerlijk om te drinken bij deze bao buns met vegetarische rendang voor een frisse touch.
Ontdekken wat jouw smaakprofiel is, zodat je wijnspijscombinaties kunt kiezen afgestemd op jouw smaak? Doe de test en ontvang 25% korting op je bestelling bij Wijnvoordeel.nl!
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment