Indische Preistamp Met Ketjapspeklapjes
Niveau
Beginner
Tijd
45 min

Indische preistamp met ketjapspeklapjes

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
45 min
1
Meng ketjap met sambal, knoflook, gember en koriander en marineer hierin de speklapjes minimaal 30 minuten.
2
Doe de aardappelen in een pan, voeg water toe tot ze net onderstaan, breng aan de kook en laat 20 minuten koken. Giet de aardappels af en laat even in de pan nastomen.
3
Verhit intussen de olie in een wok en bak hierin de speklapjes 5 minuten. Voeg de prei toe en bak 6 minuten mee, tot de prei zacht is.
4
Stamp de aardappels met de melk tot puree en meng daarna de speklapjes en prei erdoorheen. Serveer de stamppot met gebakken uitjes en eventueel nog met gesneden rode peper.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Indonesisch
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Stamppot
Aardappel
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via