Vegetarische Bao buns rendang met Indische koolsalade
Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten vegetarische rendang
Ingrediënten Indische koolsalade
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C, bak de Pulled oats 8 min. in de oven en laat afkoelen.
2
Verwarm olie in een pan en bak de knoflook, sjalot en tomaat op laag vuur aan.
3
Voeg, wanneer de sjalot glazig is, de komijn, kurkuma, rode peper, sereh, het zout en korianderzaad toe. Blus de ingrediënten af met kokosmelk en voeg de kokoscrème toe.
4
Voeg als de kokoscrème is gesmolten, de kemiri pasta en kokossnippers toe en zet het vuur uit. Meng de Pulled oats door het geheel.
5
Snijd de rode kool in hele fijne reepjes. Voeg het zout toe, ga met de platte kant van een mes langs de kool om de aroma vrij te maken en laat 10 min. staan.
6
Verwarm een koekenpan en bak hierin de kokossnippers en het korianderzaad aan.
7
Snijd de rode peper en taugé fijn en snipper de sjalot.
8
Doe alle ingrediënten voor de koolsalade bij elkaar en meng goed.
9
Haal de sereh uit de vegetarische rendang. Stoom de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de vegetarische rendang en Indische koolsalade.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.