Judith De Groot Pagrach
Nachoschotel Met Verrassende Guacamoles

Judith van My Food Blog

Als foodinfluencers is Judith in 2013 begonnen met My Food Blog. Op haar platform deelt zij de lekkerste gerechten vanuit haar multiculturele achtergrond. In combinatie met haar bedrijf in marketing consultancy en sociale kanalen inspireert ze iedereen met haar blogs.

Socials

Al meer dan 11 duizend volgers worden geïnspireerd op Instagram met makkelijke recepten van over de hele wereld. Ook op TikTok creëert Judith inspirerende content voor haar volgers.

Volg mij op

Bami Bowl Met Mango En Sojabonen

Wie is Judith van My Food Blog?

Hi, ik ben Judith! Ik houd van lekker eten van over de hele wereld. Mijn multiculturele achtergrond en vele reizen inspireren mij de lekkerste gerechten ter wereld op tafel te zetten. Boordevol smaak en kleur! Ik combineer graag 3 passies: eten, creëren en reizen en dat zie je terug in mijn recepten. Zo ben ik dol op Guyanese bara, maar ook op een Israëlische shakshuka en een Portugese cataplana. Kruiden en specerijen zijn dan ook niet weg te denken uit mijn keuken. Ik eet graag vegetarisch en laat graag zien wat je allemaal met groenten kunt. Dat is een hoop meer dan dat vaak wordt gedacht.

Specialiteiten: Alle wereldkeukens met een speciale voorliefde voor Midden-Oosters en Mediterraan, vegetarisch (en af en toe vis), experimenteren met plant-based eten, koken en bakken met groenten, gezond, lekker ontbijten

De lekkerste recepten van Judith

De recepten van Judith zijn toegankelijk voor iedereen! Of je nu net in de keuken begint of al een wat meer geavanceerde kok bent. Op een simpele manier krijgen haar recepten een gezonde twist.