Kokos Blauwe Bessen Ijsschotsen
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Kokos-blauwe bessen ijsschotsen

IJs, je kunt ons er altijd voor wakker maken. En het lekkerste ijs? Dat maak je gewoon zelf! Neem bijvoorbeeld onze zelfgemaakte ijsschotsen met blauwe bessen en kokos.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept kokos-blauwe bessen ijsschotsen

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
3u 0min
Totale tijd
3u 10min
Kookmodus
1
Meng de Alpro Absolutely Coconut en vanille-extract door elkaar. Verwarm de bessen in een pannetje of magnetron gedurende 3 minuten en prak lichtjes met een vork.
2
Giet het yoghurtmengsel in een met bakpapier bekleed bakblik. Leg eventueel een siliconen bakmat op het bakpapier. Op deze manier krijg je de ijsschotsen makkelijker los.
3
Verdeel de blauwe bessen over het yoghurtmengsel en ga er kort met een vork of lepel doorheen om een gemarmerd effect te creëren.
4
Verdeel als laatste de granola over het mengsel. Zet het bakblik minimaal 3 uur in de vriezer. Haal uit de vriezer en breek in stukken.

Tip! Maak zelf granola om de ijsschotsen nóg lekkerder te maken.

Op zoek naar meer inspiratie voor verrassende desserts om aan je familie / gasten te serveren? Maak een van onze andere desserts!

Online workshop

Foodie Judith van My Food Blog leert je in een online workshop deze lekkere ijsschotsen maken. Check de workshop via de video.

Meer koolhydraatarme recepten

Zonder zorgen kunnen genieten van deze zoete snack? Dat kan! En je kunt niet alleen genieten van dit recept, maar er zijn nog vele andere koolhydraatarme recepten om te proberen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Soja
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?