• Home
  • De zachte smaak van chocolade

De zachte smaak van chocolade

Wij Nederlanders zijn er dol op: een stukje zachte chocolade! Gemiddeld eten we 4,5 kg chocolade per persoon per jaar. Gewoon voor de lekker, voor de gasten bij de koffie of verwerkt in creaties als taarten en cupcakes.

Het allerlekkerste is om chocolade te verorberen met een romig drankje erbij. Wat dacht je van een Taro Latte met lekkere Milka chocolade? Je kunt eindeloos variëren met chocolade!

Butterfly pea lemonade

Magische limonade

Maak deze butterfly pea lemonade voor een magische ervaring! De blauwe limonade verandert namelijk van kleur als je citroensap toevoegt. Maak af met een plakje citroen, takje munt en lekkere Milka chocolade en je hebt een magisch drankje.

Romige drankjes met paarse kleuren

Milka heeft heerlijke drankjes ontwikkeld met de kleur paars. Van een ijskoffie met ube extract tot een latte met taro en thee latte met hibiscus, romig zijn ze zeker!

Milka activatie

Milka's chocolade

In de recepten gebruiken we ingrediënten met de welbekende kleur van Milka: paars! In 1901 introduceerde Philippe Suchard de Milka chocolade en sindsdien is de verpakking van het chocolademerk paars. Milka is een traditioneel chocoladeproduct en gebruikt al meer dan 100 jaar melk uit het Alpengebied. Dat zorgt voor de onmiskenbaar tedere smaak. Stukje voor stukje smelt het op je tong!

Naast chocoladerepen biedt Milka ook andere chocoladeproducten aan, zoals hazelnootpasta en mini cookies. Benieuwd? Neem een kijkje bij Milka of bestel de lekkerste chocoladeproducten!

Pop up live event

Bij Albert Heijn XL Limburglaan in Eindhoven vond hét pop up live event van het jaar plaats: de Milka BAR waar bezoekers de diverse, bijzondere, paarse drankjes konden proeven. 3 dagen lang verwelkomden niemand minder dan Sergio en Victor van First Dates gasten aan de Milka BAR.

Young Perfect & Eatertainment werden aangehaakt om het concept van A tot Z uit te werken, en daar zijn we maar wat trots op! Het pop up live event was een groot succes. Shoppers kregen hier de mogelijkheid om aan de Milka BAR lekkere drankjes te bestellen, op de foto te gaan met de Milka Photobooth frame en niet te vergeten te genieten van de vernieuwde receptuur van Milka chocolade.

Chocolade is een onmisbare lekkernij die we het liefst altijd in huis hebben. Het is lekker voor bij de koffie of thee, maar ook om te verwerken in je favoriete lekkernijen. Ga eens aan de slag met deze overheerlijke brownie koeken of probeer een van onze andere chocoladerecepten. Eén ding is zeker: chocolade in je gerechten is verrukkelijk!

Kleurrijk met paars

Groen van spinazie, rood van paprika en oranje van pompoen, kleuren die we allemaal kennen. Maar wist je dat je ook kleurrijke gerechten kunt maken met paarse groenten? Zo kun je met ube, een paarse knol, een heerlijke Iced latte maken. Of wat dacht je van gerechten met Taro, wortelknollen van een plant? Ook deze geven een prachtige paarse kleur aan je gerecht. Verwerk wat vaker paarse ingrediënten en laat je tafelgasten verrassen met een kleurrijk resultaat!