Hibiscus Thee Latte Met Chocolade
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Hibiscus thee latte

Deze hibiscus thee latte is een perfecte vervanger voor jouw kopje koffie of thee in de ochtend. De Hibiscus thee heeft namelijk, naast dat deze erg lekker is, ook nog gezondheidsvoordelen. Hibiscus thee zit namelijk vol vitamine C en werkt vocht afdrijvend. Daarnaast zorgt de volle melk in de hibiscus thee latte voor een lekker romige smaak. Zo begin je je dag lekker én gezond!

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept hibiscus thee latte

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Breng het water aan de kook en laat de theezakjes of losse thee 5 min. trekken in het water. Maak eventueel zoeter met honing of suiker naar smaak.
2
Meng ½ van de melk met 2/3 van de druppels ube extract. Meng de melk door de thee. Meng de rest van de melk met het overige ube extract en schuim dit op met behulp van een melkopschuimer.
3
Schenk de thee in een glas en maak af met het paarse melkschuim.

Hibiscus thee en limoen-kokosrepen

Kun jij niet genoeg krijgen van hibiscus? Dat snappen we! Daarom hebben we nog een recept voor je klaar staan. Probeer eens onze hibiscus-chai thee met limoen-kokosrepen. De limoen-kokosrepen, zijn een heerlijke frisse toevoeging aan de zoete thee of latte van hibiscus. Nog een bijkomend voordeel is dat de limoen-kokosrepen geen geraffineerde suikers bevatten.

 

Paars, groen, roze? Het kan allemaal!

Natuurlijk is een simpele thee of koffie op zijn tijd erg lekker. Wil je toch eens wat anders, dan hebben wij de oplossing! Met onze verschillende recepten maak je in een handomdraai lekkere, kleurrijke koffie en thee varianten! Probeer eens onze matcha thee-latte voor een groene imuunbooster. Toch meer zin in koffie? Dan is de vegan pink koffie misschien wel helemaal jouw recept!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?