Kids borrelplank van Tijn
Lifestyle

Kids snackplank van Tijn

Samen in de keuken staan is het allerleukst! Staat er een verjaardagsfeestje gepland, is het tijd om te trakteren op school of wordt mama verrast op moederdag? Deze recepten zijn geschikt om samen met of door kinderen te (laten) maken. Eatertainer Tijn heeft de recepten gemaakt en de borrelplank zorgvuldig gevuld. Tijn stelt zich graag aan je voor:

Yo mensen! Ik ben Tijn, 8 jaar oud. Thuis houden we enorm van lekker eten en samen in de keuken staan. Ik help graag met koken en natuurlijk met het opeten. Zoete snacks maken vind ik het allerleukste, bijvoorbeeld de mini stroopwafeltjes met chocolade en discodip. Dit keer heb ik geholpen met de hele borrelplank waar we met het hele gezin samen van kunnen genieten!

6 kindvriendelijke recepten

Ei burgertjes
Deze mini eiburgers met spek, tomaat, sla en kaas zijn niet alleen heel schattig, maar ook nog eens heel lekker. Maak ze gemakkelijk vegetarisch door het gerookte ontbijtspek weg te laten. Ideaal als verrassende schooltraktatie of als lekkere snack.

Disco stroopwafeltjes met chocolade
Discodip maakt van iedere snack een feestje! Deze mini stroopwafels zijn makkelijk te versieren waardoor het recept geschikt is om samen met kinderen te maken. Ook leuk tijdens een hightea, babyborrel of gender reveal party!

Hartige broodspiesjes
Deze hartige broodspiesjes zijn lekker, makkelijk en leuk om je kleinste gasten mee te verrassen! Maak een heerlijke prikker van je favoriete kaas, worst en groente en je hebt een snelle snack.

regenboog spiesjes

Regenboog fruitspiesjes
Gezond, gemakkelijk en snel dat zijn deze regenboog fruitspiesjes! De kleurrijke klassieker vrolijkt jouw borrel direct op en is ook heel leuk als schooltraktatie of to-go snack.

Mini pizza-broodjes

Mini pizza-borrelbroodjes
Pizzaliefhebbers opgelet! Wil je eens iets anders serveren dan mini-pizza’s tijdens de borrel? Dan zijn deze mini pizza-borrelbroodjes zeker geschikt. Je zet ze makkelijk en snel op tafel met maar een paar ingrediënten.

Speculoos Pretzel Popcorn

Speculoos-pretzel popcorn
Popcorn, een snelle en lekkere snack. Er zijn eindeloze mogelijkheden om je popcorn extra smaak te geven. Probeer een keer deze loaded popcorn met speculoos en pretzels. Gemakkelijk en leuk om samen met kinderen te maken voor een verjaardag of filmavond.

Borrelplank Kids

Vullen van de plank

De borrelplank vul je, naast de recepten, met allerlei snacks. Van rauwkost tot snoepjes. Bijvoorbeeld:

  • Snoepgroenten met dip
  • Crackers
  • Mini rijstwafels
  • Druiven
  • Worstjes
  • Snoepjes

 

Bij het vullen van de plank begin je met de grotere gerechtjes. Zet in het midden van de bak popcorn vrolijke prikkers. Vul de gaten tussen de gerechtjes op met de overige snacks.

Nog meer borrelhapjes voor de kids

Naast de uitgebreide kids snackplank van Tijn zijn er nog meer heerlijke traktaties voor de kinderen. Wat dacht je van knakworstjes in bladerdeeg? Lekker als onderdeel van de lunchbox of als borrelhapje in het weekend!

Vind je dit leuk?

Over dit onderwerp

Gemaakt door Eatertainment

Delen via