Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min
1
Schil de asperges zorgvuldig. Breng de asperges in water aan de kook met de honing, citroen, foelie en een beetje zout. Laat 1 min. doorkoken, haal de pan van het vuur en laat de asperges afkoelen in het vocht.
2
Maal in een vijzel de dragon tot poeder en meng deze door de ketchup. Kook de eieren 10 min. en laat deze goed schrikken. Pel de eieren, halveer ze en haal het eigeel er voorzichtig uit.
3
Duw de eidooiers door een fijne zeef. Meng het eigeel met de Japanse mayonaise en de sushiazijn tot een dikke dressing.
4
Verhit olie in een pan tot 150°C. Frituur de geplukte peterselie voorzichtig in de olie tot dit stopt met bruisen. Breng de peterselie op smaak met wat zout.
5
Snijd het eiwit fijn tot kleine snippers. Leg een lauwwarme asperge in een snackbakje. Dresseer hierover de eidooierdressing en vervolgens het ketchupmengsel. Verdeel de gesnipperde stukjes eiwit over de asperges en garneer met krokante peterselie.

Meer inspiratie

Groente torentje met halloumi en rode bieten spread
Bijgerechten
Groente torentje met halloumi en rode bieten spread
15 min
Wortelen uit de oven met kikkererwten en venkel
Hoofdgerechten
Wortelen uit de oven met kikkererwten en venkel
15 min
Romige sajoer boontjes
Bijgerechten
Romige sajoer boontjes
20 min
Courgetti Met Spekjes En Parmezaanse Kaas
Hoofdgerechten
Courgetti met spekjes en Parmezaanse kaas
15 min
Geroosterde Wortels Met Harissa En Tahin Yoghurtsaus
Bijgerechten
Geroosterde wortels met harissa en tahin-yoghurtsaus
10 min
Zoete Bietensoep Met Sinaasappel
Voor- & tussengerechten
Zoete bietensoep met sinaasappel
15 min
Gevulde Avocado Caprese
Voor- & tussengerechten
Gevulde avocado caprese
20 min
Avocado Courgette Soep Met Feta
Lunch & brunch
Avocado-courgette soep met feta
30 min
Gevulde Courgette Met Couscous En Geitenkaas
Hoofdgerechten
Gevulde courgette met couscous en geitenkaas
35 min
Salade Met 5 Bereidingen Van Mais
Lunch & brunch
Salade met 5 bereidingen van maïs
15 min
Kokos Bloemkoolrijst Met Garnalen
Hoofdgerechten
Kokos-bloemkoolrijst met garnalen
30 min
Carpaccio Van Bieten En Radijs
Voor- & tussengerechten
Carpaccio van bieten en radijs
15 min
Bloemkoolkibbeling Met Aardappelpartjes
Hoofdgerechten
Bloemkoolkibbeling met aardappelpartjes
30 min
Gegrilde Vis Met Groenten Uit De Oven
Hoofdgerechten
Gegrilde vis met groenten uit de oven
20 min
Home Made Kimchi
Bijgerechten
Home-made kimchi
20 min
Gevulde Paprikas Met Rijst Kippendij En Chorizo
Hoofdgerechten
Gevulde paprika’s met rijst, kippendij en chorizo
25 min
Bloemkoolsalade
Hoofdgerechten
Bloemkoolsalade
10 min
Gevulde Portobello Met Geitenkaas En Pistache Peterselie Pesto
Voor- & tussengerechten
Gevulde portobello met geitenkaas en pistache-peterselie pesto
5 min
Varkenshaas Met Geroosterde Pompoen En Cranberrysaus
Hoofdgerechten
Varkenshaas met geroosterde pompoen en cranberrysaus
35 min
Aubergine Uit De Oven Met Tomaat Couscous En Walnoten
Hoofdgerechten
Aubergine uit de oven met tomaat, couscous en walnoten
45 min
Gegrilde Auberginekrans Met Pommes Duchesse
Voor- & tussengerechten
Gegrilde auberginekrans met pommes duchesse
30 min
Zelfgemaakte Vissticks Met Bloemkoolpuree
Hoofdgerechten
Zelfgemaakte vissticks met bloemkoolpuree
20 min
Gekruide Bloemkool Uit De Oven
Bijgerechten
Gekruide bloemkool uit de oven
30 min
Gebakken Bloemkool Met Appel En Brie
Hoofdgerechten
Gebakken bloemkool met appel en brie
15 min
Regenboog Groentespiezen Van De Barbecue
Hoofdgerechten
Regenboog-groentespiezen van de barbecue
5 min

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Mosterd
  • Selderij
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Cuisine
Hollands
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis
Soort
Groenten

Gemaakt door Eatertainment

Delen via