In samenwerking met:
Broodje vissticks met salade
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Broodje vissticks met salade

Zin in een snelle maaltijd? Deze broodjes met vissticks en salade zijn hét antwoord op de vraag ‘Wat eten we vandaag?’. De hamburgerbroodjes beleg je natuurlijk met vissticks, en daarnaast met sla en een zelfgemaakte salade van wortel en knolselderij gemengd met limoensap. Serveer met bananenchips en je hebt een feestje op je bord! 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Broodje vissticks met salade

Kookmodus
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Bereid de vissticks volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven, airfryer of koekenpan.
2
Schil en snijd de knolselderij en peen in fijne reepjes. Pers het sap uit de limoen en meng met de knolselderij, peen en een snufje zout. Laat even intrekken.
3
Meng de mayonaise en chilisaus en maak de groentereepjes hiermee aan.
4
Snijd de bieslook fijn en meng door de groenten.
5
Snijd de hamburgerbroodjes open. Rooster de snijvlakken eventueel in een droge koekenpan of grillpan.
6
Beleg de hamburgerbroodjes met slablaadjes, de salade en vissticks. Serveer de gezouten bananenchips erbij.

Iglo & vissticks: een klassieker mét moderne twists 

Wie kent ze niet: de iconische vissticks van Iglo, met hun knapperige jasje en smeuïge vis vanbinnen. Al generaties lang zijn ze een vaste waarde op tafel – van doordeweekse maaltijden tot snelle snacks. Wat begon als een slimme manier om kinderen vis te laten eten, is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdig product dat in geen vriezer mag ontbreken. 

Iglo gebruikt voor hun vissticks 100% duurzame vis, zoals Alaska koolvis, met het MSC-keurmerk. Zo weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit én voor de toekomst van de oceanen. Of je ze nu bakt in de pan, roostert in de oven of bereidt in de airfryer – vissticks blijven lekker makkelijk. En verrassend veelzijdig! Stop ze eens in een broodje met frisse salade, serveer ze bij frietjes met tartaarsaus, of gebruik ze als krokant element in een bowl. 

Het broodje vissticks met salade in dit recept is een aanrader, maar je kan er ook voor kiezen om pita’s te vullen met vissticks zoals in dit recept voor krokante vispita’s. Snel, makkelijk te maken én budgetproof! Wat wil je nog meer? Ook deze Midden-Oosterse wraps met vissticks en salade zijn een aanrader. We gebruiken hiervoor platbrood, wat we vullen met rauwkostsalade, zelfgemaakte yoghurtsaus en vissticks. Lekker met een tomaten-komkommersalade als bijgerecht. In de tomaten-komkommersalade verwerk je ook munt en granaatappel, wat het een heerlijke Midden-Oosterse twist geeft. 

Dit bericht kan gesponsorde content bevatten. 

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Selderij
  • Vis
  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Ei
  • Melk
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via