In samenwerking met:
Loaded Fries Met Brie En Cranberries2
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Christmas loaded fries met brie en cranberry’s

Een luxe, winterse variant van loaded fries! De Frenzy Fries van Lamb Weston toppen we af met brie, cranberry en rozemarijn. Warm van smaak, krokant én romig van structuur en perfect als borrelgerecht of als luxe bijgerecht. 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Christmas loaded fries met brie en cranberry’s

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
30 min
Kookmodus
1
Bereid de Lamb Weston Frenzy Fries volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Verdeel over een grote ovenschaal of serveerschaal.
2
Snijd de brie in plakjes en verdeel over de warme friet. Breng verder op smaak met peper en zout. Zet de ovenschaal voor 3 min. terug in de oven zodat de brie smelt.
3
Hak de walnoten grof en rooster ze voor 2 min. in een droge pan. Verdeel de cranberrysaus, gedroogde cranberry's en walnoten over de friet.
4
Drizzle de honing over de loaded fries. Rasp de Parmezaanse kaas over het geheel. Garneer met rozemarijn.

Tip: de krokante driehoekige Frenzy Fries van Lamb Weston is nieuw in het assortiment en te koop bij diverse supermarkten!   

Tip: top de friet af met truffelsaus en Parmezaanse kaas voor een luxe finishing touch! 

Serveertip: verdeel de Christmas loaded fries over feestelijke kleine bakjes om een portie voor iedereen te creëren.  

Comfort food voor het kerstdiner 

Hoewel wij graag uitpakken met verrassende en spectaculaire kerst recepten, is het ook heel erg lekker om gewoon een bordje comfort food te maken. Want óók zo’n comfort food recept is zeer geschikt voor een uitgebreid kerstdiner! Denk aan een hartverwarmend stoofpotje, kaasfondue, gourmetten of deze christmas loaded fries. Met een knapperige basis van Lamb Weston Frenzy fries en toppings zoals brie, cranberries en rozemarijn schreeuwt dit gerecht Kerst. Na 10 minuten bereiding is het alleen nog even wachten. Daarna kan het genieten beginnen!  

Kaasfondue is ook een niet te missen gerecht voor de feestdagen. Eén grote pan met smeltende kaas waar je je favoriete ingrediënten in kan dippen. Lekker makkelijk en het is ook nog eens hartstikke gezellig om te doen! Ga voor een luxe twist en maak deze truffel kaasfondue voor het kerstdiner. De nootachtige smaak van truffel past perfect bij de romige kaas. Serveer bij de kaasfondue ingrediënten als stokbrood, gebakken groenten, stukjes vlees, gebakken aardappelen en gekookte pasta of gebruik hetgeen wat in je koelkast ligt. Ook lekker om te serveren voor het kerstdiner is deze kerststoof met gebakken krieltjes. Dit recept kan je makkelijk de avond van tevoren bereiden, waardoor je niet uren in de keuken staat op de avond zelf. Zo kan jij genieten van het gezelschap om je heen én van een lekker mals stoofpotje!  

Dit bericht kan gesponsorde content bevatten. 

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via