Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
45 min
Totale tijd
55 min
1
Begin met het maken van de granaatappelsiroop. Doe het granaatappelsap, de suiker en het limoensap in een pan en zet deze op het vuur. Breng het geheel aan de kook en wacht tot de suiker is opgelost. Draai het vuur dan laag en laat de siroop 30 min. rustig pruttelen tot de siroop ingedikt is tot siroopdikte. Houd er rekening mee dat de siroop nog wat stroperiger wordt wanneer deze afkoelt, dus laat de pan niet te lang op het vuur staan.
2
Vul een glas met ijsblokjes. Pers de helft van limoen uit en snijd de andere helft in schijfjes. Schenk vervolgens de rum, het gingerbeer en het limoensap in het glas. Giet tot slot ongeveer 1 eetlepel granaatappel siroop in het glas. Garneer met wat schijfjes limoen.

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

    Voedingswaarden

    Per 1 persoonsportie

    Voedingswaarden

    Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

    Vind je dit leuk?

    Reacties

    Geef een reactie

    Over dit recept

    Gerecht
    Dranken & cocktails

    Gemaakt door Eatertainment

    Delen via