Couscoussalade Met Mayonaise
Niveau
Beginner
Tijd
15 min

Couscoussalade met mayonaise

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Breng het water met een groentebouillonblokje aan de kook. Doe de couscous in een kom, giet de bouillon erbij en dek af. Laat 5 minuten staan, maak los met een vork en roer de olijfolie erdoor.
2
Rooster de noten in een droge koekenpan in 3 minuten goudbruin, zet apart. Hak de bieslook en peterselie fijn en rasp de citroenschil. Zorg ervoor dat je alleen het gele van de schil gebruikt, het witte is bitterder en veel minder smaakvol.
3
Meng de lauwwarme couscous met de mayonaise, crème fraîche, peterselie, bieslook en citroenrasp. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
4
Serveer de couscoussalade met de gehakte noten. De salade is zowel koud als (lauw)warm heerlijk.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Pinda
  • Ei
  • Gluten
  • Mosterd
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Cuisine
Midden-Oosters
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Soort
Salade
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via