Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
25 min
1
Snijd de kastanjechampignons in plakjes. Verwarm de olijfolie in een pan en bak de champignons.
2
Snijd de rode ui in ringen en de vijgen in plakjes. Verwarm de oven voor op 200°C.
3
Rol het flammkuchendeeg uit en besmeer met crème fraîche. Bestrooi met peper en zout en besmeer met honing. Verdeel de beenham, rode ui en gebakken champignons over het deeg. Bak de flammkuchen in 15 min. gaar in de oven.
4
Haal de flammkuchen uit de oven en garneer tot slot met de vijgen en rucola.
Hubert Beck Alsace Pinot Noir 2019
Wijntip van Yves

Hubert Beck Alsace Pinot Noir 2019

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Vrij van vis
Soort
Pizza
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via