Fan van quiches? Dan wil je deze aardappelkorst quiche met zalm en rode ui proberen! De ovenschotel maak je gemakkelijk door dunne plakken aardappel te gebruiken als basis wat zorgt voor een krokant laagje. De vulling maak je met overgebleven zalm, rode ui en zachte brie. Makkelijk, maar vol van smaak!
Check voor het gebruik van de overgebleven zalm of deze nog goed is. Dat doe je gemakkelijk door de Kijk-Ruik-Proef test toe te passen. Ziet het er normaal uit? Ruikt het zoals zalm hoort te ruiken? Proeft het zoals altijd? Antwoord je overal ‘ja’ op, dan kan je de zalm gewoon gebruiken! Benieuwd naar nog meer tips & tricks om te koken met restjes? Samen met Too Good To Go laten we zien hoe!
Samen met Too Good To Go slaat Eatertainment de handen ineen! Wanneer je een Too Good To Go Verrassingspakket redt, weet je nooit wat er precies in zit, maar met de juiste inspiratie tover je er zeker iets lekkers mee op tafel. We helpen je graag op weg om zo te leren koken met restjes!
Tip: heb je een mandoline in huis? Gebruik deze dan voor het snijden van de aardappelen voor perfecte dunne plakjes!
Soms heb je van die dagen dat je van alles in huis hebt gehaald, maar het niet lukt om alles op te maken. Gelukkig kan je overgebleven producten als vlees, vis en groenten gemakkelijk verwerken in tal van gerechten! Denk aan deze hartige ontbijt muffins. Heerlijk om de dag mee te starten en gemakkelijk om mee te nemen naar je werk of school! Deze pancake bowl met bosvruchten en witte chocolade kan je ook gemakkelijk mee nemen naar werk of school. Maak de avond van tevoren deze bowl en start de volgende dag met een feestje vol smaak.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment