Flammkuchen
Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Flammkuchen met zalm en chioggia biet

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Rol het deeg uit op bakplaat met bakpapier en bak 7 min. in de oven.
2
Snijd ondertussen de prei in halve ringen, de biet in dunne plakjes en hak de dille grof.
3
Haal de flammkuchen uit de oven en verdeel de hüttenkäse over de bodem. Beleg met prei, biet en kappertjes. Plaats voor 10 min. terug in de oven totdat de korst goudbruin en knapperig is.
4
Haal de flammkuchen uit de oven en verdeel tot slot de zalm en dille eroverheen. Serveer warm.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Vis
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Soort
Ovengerechten
Zalm
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via