Gele Jambalaya Met Garnalen
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Gele jambalaya met garnalen

Houd je van koken, maar wil je geen fornuis vol met pannen? Dan is deze jambalaya het perfecte éénpansgerecht. Naast praktisch is dit gerecht ook vol van smaak, doordat de rijst niet in water wordt gekookt, maar de smaken opneemt van alle overige ingrediënten.

Mijn menu planner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept gele jambalaya met garnalen

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Snijd de bleekselderij in halve maantjes, de paprika en ui in blokjes en halveer de snoeptomaten. Verwijder de zaadlijst van de rode peper en hak de rode peper en de knoflook fijn.
2
Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de ui, knoflook, rode peper en cajunkruiden in de pan. Voeg de bleekselderij, paprika en snoeptomaten toe wanneer de ui glazig is. Voeg de rijst, tomatenblokjes en bouillon toe aan en laat met de deksel op de pan 10 min op midden hoog vuur pruttelen. Schep regelmatig door. Voeg als laatste de garnalen toe en laat deze 4 minuten mee garen.
3
Snijd de peterselie fijn en garneer.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Vis
  • Schaaldieren

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via