Gele Jambalaya Met Garnalen
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min

Gele jambalaya met garnalen

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Snijd de bleekselderij in halve maantjes, de paprika en ui in blokjes en halveer de snoeptomaten. Verwijder de zaadlijst van de rode peper en hak de rode peper en de knoflook fijn.
2
Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de ui, knoflook, rode peper en cajunkruiden in de pan. Voeg de bleekselderij, paprika en snoeptomaten toe wanneer de ui glazig is. Voeg de rijst, tomatenblokjes en bouillon toe aan en laat met de deksel op de pan 10 min op midden hoog vuur pruttelen. Schep regelmatig door. Voeg als laatste de garnalen toe en laat deze 4 minuten mee garen.
3
Snijd de peterselie fijn en garneer.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Schaaldieren
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Nanda
Sebastiaan van Eatertainment
Ferry
Jennifer van Eatertainment
Ferry
Jennifer van Eatertainment
Ferry
Sebastiaan van Eatertainment
Marleen
Jennifer van Eatertainment
Ikram
Sam van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Spaans
Mediterraans
Soort
Rijst
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via