Gevulde Avocado Caprese
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min

Gevulde avocado caprese

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Pers de knoflook en verwarm deze 2 min. op laag vuur samen met de olijfolie in een koekenpan. Laat de knoflookolie afkoelen.
2
Bereid de vinaigrette door de witte wijnazijn te mengen met de knoflookolie en honing.
3
Snijd de snacktomaatjes in achten en hak de basilicum grof. Meng dit met de vinaigrette.
4
Verwarm een grillpan. Snijd de avocado doormidden en verwijder voorzichtig de pit. Rooster de beide helften van de avocado 1 min. met het vruchtvlees naar beneden en druk deze zacht aan in de pan.
5
Scheur de mozzarella in stukjes. Vul de avocado met tomatensalsa en verdeel de mozzarella eroverheen. Top de avocado af met wat balsamico cremaceto en een snufje fleur de sel.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Sulfiet

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Lunch & brunch
Cuisine
Mediterraans
Soort
Groenten
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via