Pers de knoflook en verwarm deze 2 min. op laag vuur samen met de olijfolie in een koekenpan. Laat de knoflookolie afkoelen.
2
Bereid de vinaigrette door de witte wijnazijn te mengen met de knoflookolie en honing.
3
Snijd de snacktomaatjes in achten en hak de basilicum grof. Meng dit met de vinaigrette.
4
Verwarm een grillpan. Snijd de avocado doormidden en verwijder voorzichtig de pit. Rooster de beide helften van de avocado 1 min. met het vruchtvlees naar beneden en druk deze zacht aan in de pan.
5
Scheur de mozzarella in stukjes. Vul de avocado met tomatensalsa en verdeel de mozzarella eroverheen. Top de avocado af met wat balsamico cremaceto en een snufje fleur de sel.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.