Hartige Wentelteefjes Met Pesto
Niveau
Beginner
Tijd
20 min

Hartige wentelteefjes met pesto

Ingrediënten

2 personen
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Besmeer 4 sneetjes brood met pesto en 4 sneetjes brood met zuivelspread. Bestrooi naar smaak met peper en zout.
2
Leg de sneetjes met pesto, met de besmeerde zijde op de sneetjes met zuivelspread.
3
Klop de eieren los met de melk en de Italiaanse kruiden en giet in een platte schaal.
4
Leg het brood nu 1 voor 1 in het melkmengsel en draai halverwege om, zodat het brood het melkmengsel kan opnemen.
5
Verhit 1 eetlepel roomboter in een koekenpan en bak 1 wentelteefje per keer in 2-3 minuten per kant goudbruin.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Soja
  • Ei
  • Gluten
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Marinus Beers
Jennifer van Eatertainment
Marinus Beers
Sebastiaan van Eatertainment
Alfons Goossens
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Lunch & brunch
Ontbijt
Cuisine
Hollands
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Soort
Brood & Sandwiches
Voorkeuren
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via