Hartige Wentelteefjes Met Pesto
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Vrij van vis

Hartige wentelteefjes met pesto

Waarschijnlijk ben je al bekend met de zoete variant van wentelteefjes, maar heb je al een keer hartige wentelteefjes geprobeerd? In dit recept gebruiken we pesto en Italiaanse kruiden als hartige smaakmakers.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen

Recept hartige wentelteefjes met pesto

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Besmeer 4 sneetjes brood met pesto en 4 sneetjes brood met zuivelspread. Bestrooi naar smaak met peper en zout.
2
Leg de sneetjes met pesto, met de besmeerde zijde op de sneetjes met zuivelspread.
3
Klop de eieren los met de melk en de Italiaanse kruiden en giet in een platte schaal.
4
Leg het brood nu 1 voor 1 in het melkmengsel en draai halverwege om, zodat het brood het melkmengsel kan opnemen.
5
Verhit 1 eetlepel roomboter in een koekenpan en bak 1 wentelteefje per keer in 2-3 minuten per kant goudbruin.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Ei
  • Gluten
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via