Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Verwarm de oven voor op 220°C en klop één ei. Snijd de plakken bladerdeeg door de helft en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Prik met een vork gaatjes in de plakken bladerdeeg en bestrijk deze met het geklopte ei. Bak de plakjes bladerdeeg in 15 à 20 minuten goudbruin.
2
Snijd de appel in kleine blokjes en hak de peterselie fijn. Zet wat peterselie en garnaaltjes apart voor de garnering aan het einde. Meng de appelblokjes met mayonaise, fijngehakte peterselie, ketchup en Hollandse garnalen. Breng op smaak met peper en zout.
3
Pureer de avocado met de crème fraîche en breng het mengsel op smaak met limoensap, peper en zout. Schep de crème in een spuitzak en zet apart in de koelkast.
4
Laat de bladerdeeg plakken afkoelen en beleg 4 plakken met het mengsel met de Hollandse garnalen. Leg hier vervolgens een plak bladerdeeg bovenop en dresseer de tompouce met avocadocrème.
5
Garneer met garnaaltjes en peterselie.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Mosterd
  • Selderij
  • Weekdieren
  • Schaaldieren
  • Melk
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Voor- & tussengerechten
Cuisine
Hollands
Diëten
Vrij van vlees
Voorkeuren
Bevat vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via