Wil jij eens goed uitpakken met een lekker voorgerecht? Dan is deze hartige tompouce een echte aanrader! Dit heerlijke voorgerecht bestaat uit knapperig bladerdeeg met een Hollandse garnalen vulling afgetopt met avocadocrème. Deze tompouce ziet er geweldig uit en is helemaal niet moeilijk om te maken.
Een feestje op je bord, en een feestje in je glas! Dat is precies wat we willen tijdens een heerlijk (kerst)diner, toch? De hartige tompouce is extreem lekker in combinatie met deze Pinot Grigio.
Ontdek jouw smaakprofiel en krijg wijnspijscombinaties voor deze kerst afgestemd op jouw smaak! Doe de smaakprofieltest en bestel de bijbehorende wijn nu in de aanbieding. Mocht je een andere wijn bestellen die niet in de aanbieding is, gebruik dan kortingscode EAT10 bij het afrekenen voor 10 euro korting vanaf € 40,-.
Hou je van garnalen? Wellicht is dit recept voor rijstnoedels met garnalen, taugé en pinda’s wat voor jou!
Verse Hollandse garnalen zijn meestal 2 tot 3 dagen houdbaar in de koelkast, op een temperatuur van 2-4 graden Celsius. In de diepvries kunnen Hollandse garnalen 3 maanden worden bewaard.
De prijs van gepelde en ongepelde Hollandse garnalen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het seizoen, de kwaliteit, de leverancier en de vraag. Over het algemeen zijn ongepelde Hollandse garnalen goedkoper dan gepelde, omdat het pellen arbeidsintensiever is. De prijs kan ook verschillen per verkooppunt, zoals de supermarkt, viswinkel of groothandel. Op dit moment (mei 2023) ligt de prijs voor ongepelde Hollandse garnalen tussen de €20 en €35 per kilo en de prijs voor gepelde Hollandse garnalen tussen de €40 en €60 per kilo. Het is echter altijd aan te raden om actuele prijzen te controleren bij de desbetreffende verkoper.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment