Loaded Potato Met Spekjes En Cheddar
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min

Loaded potato met spekjes en cheddar

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
1u 0min
Totale tijd
1u 10min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Prik de aardappels rondom in met een vork en bestrijk met zonnebloemolie. Leg de aardappels op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze gedurende 60 min. goudbruin in de oven. Draai halverwege om.
2
Bak de spekreepjes uit in een pan en giet het vet af.
3
Haal de aardappels uit de oven. Maak in de lengte een inkeping in de aardappels, maar snijd deze niet helemaal door. Maak het aardappelkruim los met behulp van een vork.
4
Besmeer de binnenkant van de aardappel met 1 el zure room en verdeel hier de uitgebakken spekreepjes over. Meng het losgemaakte aardappelkruim met de zure room en spekjes. Rasp hier de cheddar overheen en verdeel extra zure room over de aardappel. Herhaal dit met de andere aardappel.
5
Hak de bieslook fijn en top hier de loaded potato mee af.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Soort
Aardappel
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via