Verwarm de oven voor op 200°C. Prik de aardappels rondom in met een vork en bestrijk met zonnebloemolie. Leg de aardappels op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze gedurende 60 min. goudbruin in de oven. Draai halverwege om.
2
Bak de spekreepjes uit in een pan en giet het vet af.
3
Haal de aardappels uit de oven. Maak in de lengte een inkeping in de aardappels, maar snijd deze niet helemaal door. Maak het aardappelkruim los met behulp van een vork.
4
Besmeer de binnenkant van de aardappel met 1 el zure room en verdeel hier de uitgebakken spekreepjes over. Meng het losgemaakte aardappelkruim met de zure room en spekjes. Rasp hier de cheddar overheen en verdeel extra zure room over de aardappel. Herhaal dit met de andere aardappel.
5
Hak de bieslook fijn en top hier de loaded potato mee af.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.