In samenwerking met:
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Mashed potato met broccoli en cheddar

Deze mashed potato heeft een overheerlijke topping met een combinatie van pittig, knapperig en zacht. De broccoli in combinatie met de aardappelpuree maakt dit recept zacht, maar heeft een stevige tegenhanger door de pit van de bosui en cheddar. De bite komt van de rauwe paprika en de knapperig gebakken spekjes.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept mashed potato met broccoli en cheddar

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Zet een pan water op en breng aan de kook. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook de broccoliroosjes in 4 tot 6 min. beetgaar.
2
Snijd de paprika door de helft en vervolgens in reepjes van 0,5 cm dik. Snijd het groen van de bosui in dunne ringen.
3
Verwarm een pan op middelhoog vuur. Bak de spekreepjes in de droge pan in ongeveer 4 min. krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.
4
Bereid de Aviko Mashed Potato volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Verdeel de Aviko Mashed Potato over de glazen. Verdeel hierover de broccoli, paprika, spekreepjes en cheddar. Maak het gerecht af met de gesneden bosui.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via